Start

Anmälan är öppen för Kungälvsrundan 2017

Team Kungälv IS inbjudan till 2017 års upplaga av Kungälvsrundan.

Kungälvsrundan erbjuder även i år tidtagning på 106km och 60km´s rundan

 

Kungälvsrundan följer både Norde- och Göta älv, den slingrar sig genom skogs- och jordbrukslandskap i utkanterna av Svartedalens naturreserverat samt följer strandlinjen längs Hakefjorden. Vi garanterar vackra vyer i mycket varierande landskap som om inte detta skulle räcka. Så kommer du att ha möjlighet till stopp, och njuta av loppets tre depåer utmed banan. I depåerna finns allt du behöver för att orka hela loppet. Oftast behöver man främst vätska. Depåerna är belägna vid Kareby, Kode och i Kyrkenorum Stenungsund.

Fyra olika distanser erbjuds, vilket gör att arrangemanget passar alla typer av cyklister allt från elitåkare till barnfamiljer. Oavsett vilket, är alla som gillar att cykla välkomna stora som små. Vi avslutar loppet med att servera lättare mat och dryck till alla aktiva. Hoppas att ni får en trevlig resa denna dag.

Med vänliga hälsningar

 

 

Bildspel

Line

Rundan som gick

Ett stort tack till alla som bidrog till att 2016 års Kungälvsrunda blev en sådan trevlig runda, på många sätt. Det blev många cyklister denna dag, det blev faktiskt deltagarrekord i år. Som ändå kom till rundan och trotsade dagens kyla och vind med ett litet inslag av regn i början av rundan. Sedan klarade vi oss utan några allvarliga olyckor vilket alltid är lika skönt. Dessa faktorer bidrog till en riktig cykelfest med härlig stämning som avslutades med en liten matbit/dryck på STC i Rollsbo. Vi hoppas att ni hade en bra dag. Njut av dagen, varmt välkomna tillbaka nästa år 2017! 

Line

Feedback

2016 års lopp är över och 2017 lopp i antågande men vi vill bli ännu bättre! Vårt mål är att göra Kungälvsrundan till ett årligt arrangemang där cyklister och cykel intresserade träffas och har trevligt. Om ni har synpunkter på årets lopp och förslag på hur vi skulle kunna bli ännu bättre så får ni väldigt gärna höra av er till oss med era förslag. Tack på förhand!

info@kungalvsrundan.se

 

KR2016 from Amplify Photo on Vimeo.

footer