Start

Kungälvsrundan 2023 7maj är inställd pga. problem med tillståndet

Vi kan bara beklaga att det inte blir någon runda den 7maj sad

( Vi får hoppas att problemen löser sig så att vi framgent kan köra våran Kungälvsrunda )

Med vänliga hälsningar

Team Kungälv IS // Kungälvsrundan

 

Kungälvsrundan följer både Norde- och Göta älv, den slingrar sig genom skogs- och jordbrukslandskap i utkanterna av Svartedalens naturreserverat samt följer strandlinjen längs Hakefjorden. Vi garanterar vackra vyer i mycket varierande landskap som om inte detta skulle räcka. Så kommer du att ha möjlighet till stopp, och njuta av loppets tre depåer utmed banan. I depåerna finns allt du behöver för att orka hela loppet. Oftast behöver man främst vätska. Depåerna är belägna vid Kareby, Kode och i Kyrkenorum Stenungsund.

Fyra olika distanser erbjuds, vilket gör att arrangemanget passar alla typer av cyklister allt från elitåkare till barnfamiljer. Oavsett vilket, är alla som gillar att cykla välkomna stora som små. Vi avslutar loppet med att servera lättare mat och dryck till alla aktiva. Hoppas att ni får en trevlig resa denna dag.

Med vänliga hälsningar

 

 

Bildspel

Line

Rundan som gick

Ett stort tack till alla som bidrog till att 2019 års Kungälvsrunda blev en sådan trevlig runda, på många sätt. Det blev många cyklister denna dag trotts vädret. Uppehåll men kyligt när vi startade sedan kom regnet. Men med glada funktionärer som peppade alla cyklisterna utmed banan så blev det en riktig cykelfest med härlig stämning som avslutades med en liten matbit/dryck på STC i Rollsbo. Vi hoppas att ni hade en bra dag. Och njöt av dagen, varmt välkomna tillbaka nästa år 2020 för då är det sol beställt! 

Line

Feedback

2019 års lopp är över och 2020 lopp i antågande men vi vill bli ännu bättre! Vårt mål är att göra Kungälvsrundan till ett årligt arrangemang där cyklister och cykel intresserade träffas och har trevligt. Om ni har synpunkter på årets lopp och förslag på hur vi skulle kunna bli ännu bättre så får ni väldigt gärna höra av er till oss med era förslag. Tack på förhand!

info@kungalvsrundan.se

 

Kungälvsrundan 2019 from Amplify Photo on Vimeo.

Kungälvsrundan 2018 from Amplify Photo on Vimeo.

KR2017 from Amplify Photo on Vimeo.

 

KR2016 from Amplify Photo on Vimeo.

footer